Adres: Steenuil 23. Vraagprijs: €259.000,-. Bijzonder mooie instapklare tussenwoning uit 2016 gelegen in de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld te Eijsden met vrij uitzicht over het groene kindvriendelijke plantsoen. Deze instapklare woning ligt bijzonder gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, basisschool, sportvelden, A2 en winkelcentrum in Eijsden.

Deze woning kan terecht instapklaar genoemd worden doordat deze bijzonder goed afgewerkt is met hoogwaardige duurzame materialen. De huidige eigenaren hebben niet gekozen voor een standaard badkamer en keuken maar voor moderne en luxe uitvoeringen. Alle slaapkamers voorzien van rolluiken en de zolder zijn voorzien van cai- en internetaansluiting en op de hoge zolder is nog voldoende ruimte voor een extra vierde slaapkamer. De hardhouten kozijnen met dubbel glas en de muur- dak- en vloerisolatie op de begane grond en eerste verdieping zorgen voor energielabel A.

De grote diepe tuin met overkapping geeft mogelijkheden voor een extra aanbouw zonder afbreuk te doen aan de grootte. Daarbij is er een brede (breedte 3,15 meter) achterom waar mogelijkheden zijn voor het bouwen van een garage. Momenteel staat hier de houten fietsenberging. Al met al een bijzonder mooie woning op een zeer goede locatie.

Kenmerken

Gebruiksoppervlak: 130 m²

Perceeloppervlak: 208 m²

Inhoud: 415 m³

Kamers: 7

Slaapkamers: 3 (1 extra mogelijk)

Kijk voor meer informatie en foto’s op de website van Peter Wetzels makelaardij

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here