Begin september start Koninklijke Harmonie Sainte Cecile Eijsden (de Roej) weer met een nieuwe solfegeklas om nieuwe leden op te leiden.

Ben jij gek op muziek en hou je van het bespelen van een muziekinstrument, samen muziek maken, sjieke straatoptredens, concerteren op het allerhoogste niveau, concoursen, internationale concertreizen en bovenal een hoop gezelligheid en leuke vriendschappen?Dan is Koninklijke Harmonie Sainte Cecile Eijsden iets voor jou!

Onder het motto: ” Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” investeert Koninklijke Harmonie Sainte Cecile al tientallen jaren in de opleiding van haar muzikanten.

Sainte Cecile beschikt over een geheel interne professionele muziekopleiding. De leraren zijn ervaren gediplomeerde vakdocenten. Een leerling kan starten met de solfegeopleiding als hij of zij overgaat naar groep 5 (oudere kinderen of volwassenen zijn uiteraard ook van harte welkom).

Meld je nu aan via het inschrijfformulier op de website www.saintececile.nl en stuur dit naar opleiding@saintececile.nl
Je kunt ook contact opnemen met Uschi Waterval 06 – 51991430, Julie Feron, Bart Wetzels of Sascha Rasquin voor aanvullende informatie.

Meer info:
www.saintececile.nl
Volg ons op Instagram: @saintececile.eijsden en www.facebook.com/saintececile.eijsden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here