Begin september start Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden (de Roej!) weer met een nieuwe solfègeklas om nieuwe leden op te leiden. Ben jij gek op muziek en hou je van het bespelen van een muziekinstrument, samen muziek maken, sjieke straatoptredens, concerteren op het allerhoogste niveau, concoursen, internationale concertreizen en bovenal een hoop gezelligheid en leuke vriendschappen? Dan is Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden iets voor jou!

Professionele muziekopleiding

Onder het motto: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” investeert Koninklijke Harmonie Sainte Cécile al tientallen jaren in de opleiding van haar muzikanten. Sainte Cécile beschikt over een geheel interne professionele muziekopleiding. De leraren zijn ervaren gediplomeerde vakdocenten. Een leerling kan starten met de solfège-opleiding als hij of zij overgaat naar groep 5 (oudere kinderen of volwassenen zijn uiteraard ook van harte welkom!!!).

Aanmelden

Meld je nu aan via het inschrijfformulier op de website www.saintececile.nl en stuur dit naar opleiding@saintececile.nl  .

Je kunt ook persoonlijk contact opnemen met Uschi Waterval 06-51991430, Bart Wetzels of Elly Stevens voor aanvullende informatie.

Meer info: www.saintececile.nl

Volg ons op Instagram: @saintececile.eijsden en www.facebook.com/saintececile.eijsden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here