Eind augustus starten we weer met het opleiden van nieuwe leden. Indien je graag muziek maakt is deze hobby misschien iets voor jou en kun je je opgeven om lid te worden van de KOH van Eijsden.

We starten met een driejarige solfègeopleiding (notenleer). Halverwege het eerste jaar solfège wordt daarnaast ook gestart met het leren van een muziekinstrument.

Verder worden er naast de lessen ook een aantal andere leuke dingen en uitstapjes voor de leerlingen georganiseerd. Dit om je helemaal thuis te gaan voelen bij de blauwe familie.

Als je nu denkt “hé dat wil ik ook, dat lijkt me sjiek”, meld je dan aan bij een van de onderstaande mensen, dan zullen wij jou op korte termijn in onze harmonie verwelkomen.

Opgeven liefst voor 20 augustus, dan kunnen wij alles op tijd in orde brengen voor het nieuwe schooljaar.

Op donderdag 23 augustus is een informatieavond voor jou en je ouders. Op deze avond wordt de opleiding uitvoerig uitgelegd en is er ook tijd om vragen te stellen.

De solfègelessen van de 1e solfègeklas worden gegeven op woensdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur (tijdstip kan nog wijzigen).

Alvast veel succes en plezier bij de KOH.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de onderstaande personen of kijk op www.koheijsden.nl  of voor het aanmeldingsformulier onder “muziekopleiding”.

  • Rob Haenen; Prins Hendrikstraat 35, 043-4092175
  • Roger Janssen; Poortstraat 6, 043-4094159; janssen.roger@home.nl
  • Stephanie Huysmans: JS Bachstraat 10, 06-42199057

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here