Dit jaar is alles anders dan anders. Je hebt ons gemist met ons project op je basisschool. Lijkt het jou leuk om muziek te maken, dan is hier je kans om een leuke hobby te ontdekken: Je kunt je opgeven om lid te worden van de KOH van Eijsden.

Begin september starten we weer met het opleiden van nieuwe leden.

We starten met een 2,5 jarige solfège opleiding (notenleer). Halverwege het eerste jaar solfège wordt daarnaast ook gestart met het leren van een muziekinstrument.

Verder worden er naast de lessen ook een aantal andere leuke dingen en uitstapjes voor de leerlingen georganiseerd. Dit om je helemaal thuis te gaan voelen bij de blauwe familie.

Als je nu denkt “hé dat wil ik ook, dat lijkt me sjiek” meld je dan aan bij een van de onderstaande mensen, dan zullen wij jou op korte termijn in onze harmonie verwelkomen.

Opgeven liefst voor 18 augustus, dan kunnen wij alles op tijd in orde brengen voor het nieuwe schooljaar.

Op maandag 24 augustus is een informatieavond voor jou en je ouders. Op deze avond wordt de opleiding uitvoerig uitgelegd en is er ook tijd om vragen te stellen. De solfègelessen van de 1e solfègeklas worden gegeven op woensdagmiddag tussen 16.30-17.30 uur (tijdstip kan nog wijzigen).

Welkom en veel plezier bij de KOH.

Indien je meer informatie wilt ontvangen dan kun je contact opnemen met een van de onderstaande personen of kijk op www.koheijsden.nl of klik hier voor een download van het aanmeldingsformulier.

Stephanie Huysmans: stephanie.huysmans@hotmail.com, 06-42199057
Rob Haenen: r.haenen01@home.nl, 06-53985751
Roger Janssen: janssen.roger@home.nl, 06-20223849

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here