Sinds enkele jaren zijn wij als organisatie van de Braderie Diepstraatfeesten gestopt met het organiseren van voornoemd evenement. De reden was, dat wíj niet meer voldoende vrijwillige mankrachten hadden om dit gezellige evenement te organiseren.

Wij hebben de Gebroeders Smeets uit Beegden bereid bevonden om dit evenement voort te zetten waar wij enorm blij mee zijn. Onlangs hebben wij als organisatie een Opheffingsverklaring bij de Kamer van Koophandel aangevraagd, welke nu uitgevaardigd is. De financiële middelen die wij als organisatie nog in Kas hadden, hebben wij onlangs aan 11 Verenigingencq Instellingen gedoneerd.

Ook werd er voorgesteld om de overleden Bestuursleden van de Stichting Diepstraatfeesten te weten Henri Warnier, Louis Paquay, Henny Warnier en Roger Kloos te eren met een Bloemstuk op het Graf.

Voor de overleden Bestuursleden Gerrit Schroen en Johnny Partouns hebben wij een donatie gedaan aan de Vrienden van Un Abrazo Para Los Amigos www.abrazoamigos.nl

Wij deden dit uit dank, eer en respect naar hun toe, om zo ook hiermede het draaiboek van hun en onze geliefde organisatie volledig af te sluiten.

Jan Meijs, Bert Schutte, Frits van de Bosch, Peter Liebens en Marcel Eijkenboom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here