Het is u misschien al opgevallen: de laatste tijd is er flink geklust in het voormalige Groene Kruis gebouw. Het pand is daardoor nu klaar voor gebruik.

Binnenkort vestigen de nieuwe huurders zich in het pand, waarna we u (als de corona maatregelen het toelaten) hopelijk niet lang daarna mogen verwelkomen.

U kunt hier dan terecht om anderen te ontmoeten, leuke dingen te doen, ondersteuning te krijgen of om gewoon een praatje te maken.

Voor ons initiatief gebruiken we nu nog naam ‘Sociaal Centrum Eijsden’. Deze naam dekt natuurlijk wel de lading, maar roept niet het hartverwarmend gevoel op waar we naar zoeken.

Om ervoor te zorgen dat het straks een plek wordt waar iedereen zich thuis voelt, vragen we iedereen mee te denken over een nieuwe naam. Dus heeft u een goed idee? Deel het dan met ons! De bedenker van de nieuwe naam wint een vip-uitnodiging voor de opening.

Zo doe je mee
Meedoen kan op twee manieren:

  • Stuur een mail naar info@sceijsden.nl.
  • Schrijf een briefje en doe het in de brievenbus van Prins Hendrikstraat 21.

Vermeld in beide gevallen uw naam, uw telefoonnummer en de naam die het pand volgens u moet krijgen. U kunt uw idee nog insturen tot en met 30 juni. De winnende naam wordt in de zomer bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here