Zondag 18 augustus 2019 (aanvang 11.00 uur) wordt er in Kasteel Eijsden de Castle Fair Eijsden georganiseerd. De Castle Fair is een laagdrempelig evenement dat iedereen in Eijsden en omstreken de gelegenheid geeft om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met kunst en cultuur. Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van Kasteel Eijsden.

Hedendaagse kunst op unieke locatie
U zult verrast worden door het veelzijdige aanbod aan kunst. De deelnemende kunstenaars zijn met zorg geselecteerd en staan garant voor een hoge kwaliteit. Diverse disciplines zijn vertegenwoordigd. Bronzen- en keramische beelden, schilderijen, glaskunst, pyrografie en sieraden kunt u bewonderen. De kunstenaars zullen u graag een toelichting geven op hun werk, hun technieken en inspiratiebronnen. Een aanrader voor iedereen die van schoonheid en van betaalbare, met vakmanschap gemaakte kunst houdt

De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale kasteel Eijsden en genieten van een buitengewoon moment!!

Wat u nog meer kunt verwachten
Eveneens kunt u tijdens de Castle Fair genieten van culinaire versnaperingen. Erik Stevens Catering presenteert zeer smakelijke hapjes die u kunt proeven. Ook is er een wijnproeverij, worden zowel Belgische speciaalbieren als bieren van de plaatselijke Breuster Brouwers geschonken.

Om het geheel een feestelijk tintje te geven zijn er verspreid over de dag bijzondere muzikanten LIVE te beluisteren zoals hofkapel Roed is Droof en allround orkest Musique Complète.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here