Goed nieuws! Vanaf maandag 25 mei zijn ook alle leden van Het Rijk Golf weer van harte welkom. Onze banen zijn in topconditie en wij kijken ernaar uit u weer welkom te heten. Onze golfbanen zijn geopend met inachtneming van de geldende maatregelen, lees voor het bezoeken van onze golfbaan de belangrijkste richtlijnen door. 

Golfprotocol
De voorwaarden voor de heropening van sportaccommodaties zijn ondergebracht in het protocol “Verantwoord sporten”. Dit protocol is samengesteld door o.a. NGF, NVG en NOC/NSF. Onderstaand volgt een samenvatting van belangrijkste voorwaarden uit dit protocol. 

Regels voor de individuele golfer

Maatregelen veiligheid voor golfers

Golfprotocol

Opening restaurant en terras per 1 juni 2020 12.00 uur
Beste leden en gasten, op maandag 1 juni, om 12.00 gaan onze restaurants en terrassen weer open. Hier zitten een aantal ristricties aan gebonden. Het aantal gasten dat tegelijk binnen mag zitten is 30 en dienen de tafels in het restaurant vooraf te worden gereserveerd.

Ons horecateam staat vol enthousiasme klaar om u weer te mogen ontvangen. Lees voor een bezoek aan een van onze restaurants of terrassen het horeca protocol goed door (beschikbaar via onderstaande button per 28-05).

Horecaprotocol

Coronaprotocol in de praktijk

Openingstijden & faciliteiten
Onze actuele openingstijden vindt u terug op de volgende pagina’s: NijmegenNunspeetMargraten en Sybrook

  • De shop & receptie, golfschool, driving range en oefenfaciliteiten zijn volgens de richtlijnen geopend;
  • Onze horecafaciliteiten zijn gesloten;
  • De kleedkamers in het complex zijn gesloten;
  • Alleen in het complex zijn de toiletten geopend.

Voor alle overige vragen rondom het coronavirus en de golfsport kunt u de website van de NGF raadplegen.  Wij vragen alle golfers om de regels van het golfprotocol en de aanwijzingen van de medewerkers van het Rijk op te volgen. Zo dragen we met elkaar bij aan een verantwoorde en mooie golfervaring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here