Leerlingenconcert KOH

Dank u wel.

Eigenlijk bestaat er geen ‘gewoon’ muzikaal jaar van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden. Elk muzikaal seizoen kent weer andere dingen.

Wij maakten muziek voor u tijdens concerten in en buiten Eijsden. Daarnaast traden wij op tijdens de Bronken in Eijsden, Mesch en Oost-Maarland, gaven weer concerten in Breust, deden iets nieuws met een ‘Spaans’ concert, trokken uit voor de communicantjes, maakten een grote rondgang op Koningsdag, haalden Sinterklaas in, brachten serenades aan gouden en diamanten bruidsparen en de gedecoreerde in de gemeenschap Eijsden, etc. etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. Soms waren wij gedwongen beslissingen te nemen die niet iedereen begreep. Helaas is dat niet leuk, maar héél soms, wel nodig.

Wij sloten af met een geslaagd oeverconcert bij het beste terras van Limburg 2018.

Wij zijn een bloeiende vereniging. Dank zij u! De inwoners van Eijsden en omstreken, de sponsoren, donateurs, begunstigers, onze supportersvereniging en het damescomité. De onmisbare hulp.

Wij meldden het al vaker. U steunt uiteindelijk de Eijsdense cultuur van de Cramignon met de Bronk tot mooie concerten. Daar zijn wij heel blij mee. Dank u wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here