In het Ursulinenconvent te Eijsden wordt op zondag 11 oktober 2020 een bijzondere culturele middag gehouden. Een beleving met muziek, beeld en poëzie, gebracht door het trio L3 en dichter Jacques Smeets.

De teksten zijn geschreven door Erwin, geïnspireerd op het dagelijks leven en ervaringen of herinneringen uit het verleden. Soms confronterend, dan weer met een glimlach. Openhartig en eerlijk. Weemoedig en soms ook kritisch.

Ghislaine en Huub hebben hier de muziek bij gecomponeerd. Gedrieën voeren ze de liedjes uit met meerstemmige zang, piano, accordeon, basgitaar en gitaar.

Schrijver / dichter Jacques Smeets uit Elsloo heeft zich recent bij dit trio gevoegd. Hij schrijft zijn poëtische mijmeringen op aansprekende foto’s uit het dagelijks leven. Na enkele persoonlijke ontmoetingen met het trio, ontstond al snel het idee om beide artistieke uitingsvormen bij elkaar te brengen. Een bijzondere combinatie van muziek, poëzie en beeld werd geboren.

Tijdens de voorstelling worden de diverse foto’s op een groot scherm geprojecteerd en beeld en poëzie komen vervolgens in de Limburgstalige liedjes van L3 tot leven.

Vanwege de coronamaatregelen mogen slecht 30 personen deze voorstelling bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here