(op de even uren)

Het Limburgs Sinterklaasjournaal

Deze week zenden wij voor de kleintjes de laatste twee afleveringen uit van het Limburgs Sinterklaasjournaal en wel op 3 en 5 december om 17.30 uur. Verder zenden wij naar verwachting in de week van 3 december de volgende items uit waarbij de mogelijkheid bestaat dat daar in de loop van de week nog items aan worden toegevoegd.

Sociaal Centrum Eijsden

Op 13 december informeert de werkgroep Sociaal Centrum Eijsden omwonenden en andere geïnteresseerden over de plannen voor de toekomst van het voormalige Groene Kruisgebouw. Nieuwsgierig geworden lichten wij samen met Ellen Janssen en Johan Dinjens een tipje van de sluier op.

Adventsconcert in de Kopermolen

Op zondag 9 december wordt in de Kopermolen te Vaals een gevarieerd adventsconcert gegeven. Daarin worden klassieke werken ten gehore gebracht, maar ook Nederlandse kerstliedjes om mee te zingen. Wij keken alvast bij een repetitie.

Wielergala

Onlangs vond in het Huis van de Burger in Margraten de jaarlijkse prijsuitreiking plaats van de Limburgse Renner van het Jaar en de Limburgse Renner van de Toekomst. Benieuwd wie het zijn geworden?

Slipjacht Mheer

Op 17 november jongstleden werd, in samenwerking met de Jachtvereniging Soestdijk, in Mheer voor de 40ste keer een slipjacht gehouden. Wij waren erbij om u te vertellen wat dit inhoudt.

Uit het omroeparchief

Harmonie Inter Nos uit Epen speelt ‘Unter dem Doppeladler’.

Miniconferentie ‘samen leren’

Onze tv-ploeg nam een kijkje bij een miniconferentie in het MECC over de gezonde en veilige school.

In gesprek met Amy Schillings

In deze aflevering een gesprek met de 20-jarige Amy Schillings uit Vaals. Zij wil later operazangeres worden en volgt daarvoor nu ook een studie in Aken. In dit gesprek vertelt ze ons onder meer waarom ze voor een klassieke muziekopleiding heeft gekozen en wat haar ambities zijn.

Plateauplaat:

Angelina – ‘100.000 Sterne’

Uitzending gemist

Hebt u een TV-uitzending van TV Maas en Mergelland/Omroep Krijtland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website: www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland.

Facebook en Twitter

Facebook: facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland   /   facebook.com/OmroepKrijtland

Twitter:  @rtvmenm

Radio Maas en Mergelland

Plateauplaten top-100 2018

Na het grote succes van 2017, zendt radio Maas en Mergelland ook dit jaar weer tussen kerst  en nieuwjaar een Plateauplaten top-100 uit.

Bij het samenstellen van deze lijst hebben we ook dit jaar uw hulp nodig! U kunt weer stemmen op 5 van de geselecteerde plateauplaten. Deze plateauplaten bestaan uit de volledige top-100 van vorig jaar, alle nieuwe plateauplaten uit 2018 en plateauplaten die geselecteerd zijn door de muziekredactie van Maas en Mergelland.

Wilt u uw favoriete artiesten of Plateauplaten een plekje in deze top-100 bezorgen? Ga dan naar www.rtvmenm.nl en stem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here