Deze week op TV Maas en Mergelland

Ziggo kanaal 43 (digitaal) of 22+ (analoog) op de even uren

Mind the Gap

Een muzikale reis door Ierland met de band Mind the Gap. De muzikanten komen uit Eijsden, Maastricht en Bunde. Zij spelen Ierse muziek en traden daarmee op op straat en in pubs in Killarny, Galway en Dublin. De muziek is semi-akoestisch en zonder poeha, de beelden zijn door henzelf gemaakt. Geniet van de mooie muziek én het prachtige Ierse landschap.

Haagtuunen

In het voorjaar van 2014 werd door de Vogelwerkgroep Bemelen in samenwerking met het IKL (Instandhouding Kleine Landschapselementen) het oude ambacht van haagtuunen in de praktijk gebracht aan de voet van de Bemelerberg. Wilt u weten hoe dat haagtuunen  in zijn werk gaat, kijk dan deze week naar onze uitzending. Dit item werd eerder uitgezonden vanaf 25 mei 2014.

Uit de serie Ambachten: de molenaar-vlaaibakker

De historische Bisschopsmolen aan het riviertje de Jeker in hartje Maastricht is een begrip. Olav van Aart laat ons zien hoe hij met speltgraan heerlijke Limburgse vlaaien bakt.

Plateauplaat:

Beppie Kraft – ‘Dans nog eine kier mit miech’

Uitzending gemist

Hebt u een uitzending van TV Maas en Mergelland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website:

www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland.

RTV Maas en Mergelland op Facebook en Twitter

Facebook : facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland

Twitter:   @rtvmenm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here