Deze week op TV Maas en Mergelland

Ziggo kanaal 43 (digitaal) of 22+ (analoog) op de even uren)

Brandwerende tips

De brandweer is extra alert in deze droge, warme periode. Leon Eummelen van de brandweer Margraten legt uit hoe de brandweer hiermee omgaat en geeft nuttige tips om brand te voorkomen.

Taptoe Libeek

Ook dit jaar werden weer Hoevefeesten gehouden op de sfeervolle Hoeve Libeek en wel op 7 en 8 juli 2018. Onderdeel daarvan was op zaterdag 7 juli ‘Taptoe Libeek’ in Sint Geertruid. Bezoekers konden genieten van schitterende showoptredens van diverse topkorpsen zoals o.a. Fanfare Sint Gertrudis, Schutterij Sint Joseph Sint Geertruid, Harmonie Diligentia Eckelrade, Harmonie Amicitia Banholt en Koninklijke Harmonie Gronsveld. Als special act werd ook een swingend optreden verzorgd door de Sambaband Segura! uit Maastricht. Maas en Mergelland was erbij en maakte een sfeerimpressie.

Imkeren in Eijsden

In 2009 maakte Jo Fonsaer samen met imker Jan Rademakers een vierdelige serie over de bijenteelt. Deze week ziet u het laatste deel met als onderwerp: de honingoogst. Dit programma is eerder uitgezonden vanaf 3 september 2009.

Ambachten: de kunstsmid.

Smeden is één, kunstig smeden is andere koek. No Kroeg uit Maastricht/Heugem laat ons de geheimen van de kunstsmid zien.

Plateauplaat uit archief

Roy Willems – ‘Sjtille verlange’

Uitzending gemist

Hebt u een uitzending van TV Maas en Mergelland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website:

www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland.

RTV Maas en Mergelland op Facebook en Twitter

Facebook :  facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland

Twitter :   @rtvmenm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here