Deze week op TV Maas en Mergelland

Ziggo kanaal 43 (digitaal) of 22+ (analoog) op de even uren.

Onderbreking van ons reguliere radio en TV-programma
Op woensdag 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, onderbreekt RTV Maas en Mergelland het reguliere programma om verslag te doen van de verkiezingen.
De verkiezingen zijn live te volgen via radio en TV vanaf 19.00 uur. Wij zullen u zoveel  mogelijk op de hoogte houden van de uitslagen, reacties, interviews, etc.

Het reguliere programma ziet er deze week als volgt uit: 

Operatie Boomfeestdag: Maak ’t Buiten Beter!
Kinderen helpen de gemeente om de Klimaatdoelen-2020 te halen. Door de modder ploeterend staken basisschoolleerlingen de handen uit de mouwen en zorgden samen met ambtenaren, vrijwilligers van de VTN en ouders voor de aanplant van groen op de Riesenberg in Cadier en Keer. Onze gemeente herbergt verschillende Natura-2000 gebieden waaronder het Savelsbos. Het streven is behoud en ontwikkeling van deze bijzondere gebieden. Wethouder Armand Opreij onthulde enkele informatieborden.

FF Veurstèlle: Eveline Leunessen
In deze aflevering stellen wij u voor aan Eveline Leunessen uit Eijsden. Zij is sopraan en naast haar baan als doktersassistente verbonden aan de Maastrichter Operettevereniging. Wilt u weten wat dit voor haar betekent? Kijk dan naar onze TV-uitzending van deze week of op Social Media.

Plateauplaat
Linda Zijlmans – ‘Löpse Vaerder”. De nieuwe videoclip uit haar album ‘Ik”.

Uitzending gemist
Hebt u een uitzending van TV Maas en Mergelland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website: www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland.

RTV Maas en Mergelland op Facebook en Twitter

 

Deze week o.a. op Radio Maas en Mergelland

Mergelland Actief
Mergelland Actief elke zondag van 14:00 tot 17:00 uur op Radio Maas en Mergelland.

Zondag 25 maart zijn we live aanwezig bij: RKMVC – Vijlen en SCG – Partij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here