Zwembad de Treffer in Eijsden is, rekening houdend met de coronamaatregelen, weer open. En zo is ook Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) opnieuw van start. Beweging en sociale contacten dragen bij aan een gezonde leefstijl. Linda de Jong, docente MBvO nat vertelt:

Wat houdt MBvO nat in?
“MBvO nat is sporten in het water, iedereen op eigen tempo en niveau. Zwemmen staat niet centraal, het is eigenlijk een gymles in het water. En water heeft als voordeel dat je spieren weinig worden belast, terwijl je toch actief bezig bent. Naast gezond bewegen kun je ook gezellig kletsen met andere deelnemers.”

Hoe zijn jullie weer opgestart?
“Er wordt voldaan aan alle coronaregels, vooral de 1.5 meter afstand buiten het water is belangrijk. Er is duidelijke vloercommunicatie en alle deelnemers ontvangen schriftelijk de regels. Het is weer veilig om te komen bewegen.”

Iedereen is welkom, doet u ook mee?
“MBvO is vooral bedoeld voor 55 plussers, iedereen kan meedoen. Kijk voor meer informatie op www.zwembaddetreffer.nl. Aanmelden is mogelijk aan de balie van het zwembad, via: info@zwembaddetreffer.nl of via 043-4091807. Kom snel eens kijken of meedoen!”

1 REACTIE

  1. Hallo ik heb die drie vragen voor jou. Is de zwembad al open en gebruiken jullie zout. Ik hou ervan als ik mezelf lik na het zwemmen dat ik dan naar kibbeling proef. Vraag twee, zijn de vrouwtjes ook al weer welkom in het natte paradijs? Ik weet nog goed toen ik mijn Jeannette ontmoete (in memoriam 18 april 2016). Alvast bedankt groet Willie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here