Nieuw winkelconcept: RD4U kringloopshops

Onlangs werden de kringloopwinkels van Rd4 omgetoverd naar een nieuw winkelconcept: RD4U, van iedereen voor iedereen. Kim Wintjens, filiaalleidster in één van de RD4U kringloopshops vertelt ons meer:

Waarvoor kan ik de nieuwe kringloopshops bezoeken?

“In onze shops vind je heel veel verschillende spullen, van meubels, kleding, speelgoed of servies tot bijzondere items die je niet vaak tegenkomt. En omdat het assortiment snel wisselt, is het nooit saai in onze winkels. Onlangs zijn we bijvoorbeeld gestart met de verkoop van hele leuke en bijzondere kerstspullen. Maar je kunt in onze winkels ook spullen inleveren.”

Wat doet de kringloopshop nog meer?

“Niet alleen spullen verdienen een tweede kans. Veel van onze collega’s hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgen ze een kans zich te ontwikkelen en mee te draaien in het bedrijfsleven. Dat is een belangrijke kracht van onze kringloopshops.”

Waar vind ik meer informatie?

“Je vindt de RD4U kringloopshops in Heerlen, Kerkrade en Margraten. Voor de adressen en openingstijden kun je terecht op www.rd4.nl/kringloop. Volg RD4U ook op Facebook en Instagram. We delen regelmatig leuke acties en foto’s.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here