Op donderdagmiddag 14 november 2019 staat het Sphinxkwartier in Maastricht voor de negende keer in het teken van de Maatschappelijke Beursvloer. “Stichtingen, verenigingen én bedrijven uit Maastricht en het Heuvelland komen hier bij elkaar om in natura iets voor elkaar te betekenen”, vertelt Jeroen Wijckmans van stichting Trajekt.

Wat is de Maatschappelijke Beursvloer?
“Dat is een beurs voor stichtingen, verenigingen en bedrijven. Het is de bedoeling dat zij producten of diensten aan elkaar uitwisselen, zónder de tussenkomst van geld.”

Heeft u een voorbeeld?
“Een schildersbedrijf levert bijvoorbeeld restanten verfmateriaal aan de waterscouting. Als tegenprestatie organiseert de waterscouting een zeilmiddag voor het personeel van het schildersbedrijf.”

Hoe werkt het?
“Alle organisaties die een vraag hebben én iets voor een andere organisatie willen betekenen, schrijven zich in via www.beursvloermaastricht.nl. Hier geeft u aan wat uw vraag én tegenprestatie is.

Dit is zichtbaar voor alle deelnemers en andersom. Zo weet u van tevoren met wie u het gesprek aan wilt gaan tijdens de beurs.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here