Voor Burgerzaken en het Sociaal Team bezoekt u vanaf maandag 12 augustus onze nieuwe locatie: Breusterhof 8 in Eijsden. “Dat is niet ver van het oude adres”, vertelt medewerker Facilitaire zaken Cyriel a Campo. “Zes huisnummers, om precies te zijn.”

Waarom verhuist het Servicepunt?
“De locatie aan Breusterhof 2 voldeed niet meer aan de wet- en regelgeving. Daarom stonden we als gemeente voor twee keuzes: verbouwen óf verhuizen. We kozen voor verhuizen naar het pand waar Rabobank zit. Dat is letterlijk om de hoek.”

Wat betekent dit voor de dienstverlening?
“De gemeente en Rabobank gebruiken samen de nieuwe locatie. Het kantoor is voorzien van twee balies, een afsluitbare backoffice, een ICT-ruimte én een gastentoilet. Bovendien is er méér ruimte en toegankelijkheid voor bezoekers. Rabobank en de geldautomaten blijven in het pand. U bezoekt de bank op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.”

Wanneer is het Servicepunt geopend?
“Vanaf 12 augustus zijn we elke werkdag op afspraak geopend van 14.00 tot 16.00 uur met uitzondering van vrijdag. Aanvullend is het Servicepunt elke donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur geopend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here