Omroep 3Heuvelland zoekt nieuwe talenten

3Heuvelland is de streekomroep voor de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals. Deze week vertelt hoofdredacteur Mathieu Snijders over de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten rondom het maken van radio- en televisieprogramma’s.

Hoe komen de programma’s tot stand?

“Alle programma’s worden gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers die inwoners willen voorzien van actuele, interessante informatie. Ook worden ontspannende programma’s gemaakt voor jong en oud.”

Zoeken jullie vrijwilligers?

“Jazeker, er is altijd behoefte aan nieuwe medewerkers die ons helpen bij het realiseren van onze radio- en televisieprogramma’s. Er wordt steeds vaker beroep op ons gedaan, dat vraagt slagkracht. Dus zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers voor bijvoorbeeld presentatie of camerawerk, het maken van programma’s, interviews, het verzorgen van techniek of administratie. Iedereen krijgt passende begeleiding. Er worden regelmatig cursusavonden georganiseerd en er gaat in het begin een ervaren medewerker mee op pad.”

Waar vind ik meer informatie?

“Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij 3Heuvelland, of wil je je aanmelden? Stuur dan een berichtje naar Mathieu via mathieusnijders@3heuvelland.nl. Wij verheugen ons op nieuw talent!”

Meer informatie over 3Heuvelland: www.3heuvelland.nl
Via de website direct toegang tot live-radio, YouTube (tv-uitzending gemist) en Facebook/Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here