Ons driegangen keuzemenu is vanaf €23,00 per persoon. Enkele gerechten hebben een toeslag op de vanaf prijs. U profiteert met dit menu tot wel 20% korting t.o.v. de à la carte kaart. U kunt dit menu elke dag kiezen vanaf 17:00 uur en s’ zondags de gehele dag. Alle gerechten zijn ook à la carte mogelijk.

Voorgerechten

  • Zacht gegaarde speenvarken filet        + 2.00
    Met gebakken asperges en grove mosterdsaus
  • Gemarineerde zalm                            + 2.00
    Met asperges, kreeften vanille-mayonaise en gepofte tomaatjes
  • Rilette van duroc d’olive varken
    Met Speck di Assiago, tomaten chutney en gemarineerde asperges
  • Aspergesoep
    Met ham en ei
  • Soep van de chef
    Vraag de bediening welk lekkers we vandaag hebben!

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood

Hoofdgerechten

  • Limburgse hoenderfilet                      + 2.00
    Met truffelsaus, asperges en krielaardappeltjes
  • Roodbaarsfilet
    Met een anti boise van tomaat, basilicum en olijfolie, met asperges en krielaardappeltjes
  • Lamsrump                                        + 4.00
    Met een Provençaalse rozemarijnsaus, asperges en krielaardappeltjes
  • Gegrilde sukade van Black Angus
    Met een bearnaise saus, asperges en krielaardappeltjes

Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met frites (+mayonaise) en garnituur

Desserts

  • Koffie Aon’t Bat
    Met Licor 43
  • Dame Blanche
    3 bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
  • Kinderijs
    Vanille-ijs met vruchtensaus en slagroom
  • Citroen cheesecake
    Met verse aardbeien en een schuimpje van limoncello
  • Coupe Aon ’t Bat
    Met chocolade-ijs, hazelnoot-ijs, vanille-ijs, butterscotch, hazelnootkrokant en slagroom
  • Huisgemaakte chocolademousse
    Met vanille-ijs en een saus van advocaat
  • Moelleux van pure chocolade
    Met pistache-ijs en slagroom
  • Créme Brûlée
    Met vanille-ijs en slagroom
  • Coupe Negresco
    Vanille-ijs met chocolade saus, advocaat en slagroom
  • Coupe Aardbeien
    2 bollen vanille-ijs, 1 bol aardbeien-sorbetijs, verse aardbeien, aardbeiencoulis en slagroom
  • Kaasplankje                            + 3.00
    Fourme d’Ambert, oude brokkelkaas, Herve l’Exquise met Luikse perenstroop, walnoten, druiven en roggebrood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here