Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hoorndag KOH Eijsden

25 mei @ 11:30 - 18:00

Op 25 mei organiseert Loek Paulissen in samenwerking met de Opleidingscommissie van de Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden een Hoorndag.

In de middag zullen er masterclasses en workshops samenspel gehouden worden onder leiding van Hans van der Zanden, solohoornist van Brussels Philharmonic.
Ook zullen Pierre Buizer, 2e hoornist van Brussels Philharmonic en Kristiaan Slootmaekers, plaatsvervangend solo-hoornist bij Theater Krefeld-Mönchengladbach hun medewerking verlenen.

Een middag vol masterclasses en muzikale activiteiten voor hoornisten van elk niveau: voor jong en oud, van beginner tot student. Naast groepslessen worden er ook individuele lessen aangeboden door Hans van der Zanden, voor gevorderde muzikanten en/of studenten. Deelname geschiedt aan de hand van inschrijving. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Download hier je inschrijfformulier.

De workshops worden afgesloten met een presentatie-concert van alle deelnemers en ’s avonds zal er een concert plaats vinden door de Koninklijke Oude Harmonie met als hoogtepunt een uitvoering van het Konzertstück für 4 Hörner und Orchester van Robert Schumann met als solisten: Hans van der Zanden, Pierre Buizer, Kristiaan Slootmaekers en Loek Paulissen.

Deelnemers aan de hoorndag krijgen een vrijkaartje voor dit concert.

Er wordt gezorgd voor koffie en vlaai en een warme maaltijd aan het einde van de middag.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
11:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.koheijsden.nl

Organisator

KOH Eijsden
Website:
http://koheijsden.nl/

Locatie

Harmoniezaal KOH
Prins Bernardstraat
Eijsden, Limburg Nederland
+ Google Maps