Bonjour à tous,

Op zaterdag 25 januari staat de volgende editie van de Foyer Quiz weer gepland. Deze keer zal de avond in het teken staan van een reis door Frankrijk; het land van “Du pain, du vin, du Boursin”, chansonniers als Julien Clerc en de wereldberoemde films van de man met het rode mutsje.

Net zoals bij voorgaande edities, kun je je opgeven in groepen van 3 tot 6 personen. De kosten per groepslid zijn €5,00, zodat we geen onkosten maken en we jullie een meer dan dorstlessend welkomstdrankje kunnen aanbieden. Teams die zich houden aan de klederdracht die hoort bij het thema hebben uiteraard weer een streepje voor op de rest!

Stuur een e-mail naar kohfoyerquiz@gmail.com met de namen van alle groepsleden en wie hiervan de contactpersoon is. Groepsnaam meesturen is niet verplicht, maar maakt het uiteraard wel een stuk makkelijker voor ons.

Voor aankleding, vragen zonder enige vorm van logica en een paar uur vermaak zorgen wij. De ‘baraque van Jacques’ overvol krijgen is aan jullie. Wij danken alvast beide sponsoren Kazerij Verschuren en Bie Meijs en kijken uit naar wederom een leuke avond.

Sincères salutations et à bientôt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here