Dit zijn de alarmerende berichten over sporters die in hun eentje van hun sport,

het hardlopen, waren aan het genieten. Pas op het moment dat deze berichten in de media ruime belangstelling krijgen, realiseren wij ons maar al te goed dat dit ook iemand van ons zo maar kan gebeuren. Want meestal denken we dat dit alleen maar ergens ver weg gebeurt.

Binnen onze Gemeente Eijsden zien we dagelijks en op alle mogelijke tijdstippen vrouwen en mannen die hun hardlooprondje aan het doen zijn. In deze donkere dagen bestaat ook hier de kans dat deze sporters een risico lopen. Lopen in een groep vermindert dit risico vrijwel tot nihil. Binnen onze gemeente wil hardloopclub Maasrunners hier een stukje bescherming bieden. Twijfel je op dit moment om je geliefde hobby alleen uit te oefenen en zoek je een stukje bescherming en zekerheid, denk dan eens na over een training samen met de andere lopers van de Maasrunners.

Ga eens naar onze clubsite www.maasrunners.nl en kijk eens welke dag of welke groep jou het meeste aanspreekt. Het kan ook nog gemakkelijker. Kom geheel vrijblijvend naar een van de trainingsavonden van de club en ervaar hoe het is om niet meer onbeschermd in je eentje straat in, straat uit te lopen. Wil je eerst iets meer weten, stuur dan een mailtje naar secretaris@maasrunners.nl .

Met 2019 in zicht is dit ook een mooie gelegenheid om het nieuwe jaar op een sportieve manier te beginnen.

A.V. de Maasrunners

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here