Tegenwoordig zijn we vrijwel dagelijks bezig met onze gezondheid. We letten wat meer op wat we eten, we stoppen (misschien) met roken en doen aan sport. Een veel gekozen vorm van bewegen is joggen of hardlopen en dagelijks zien we overal in onze gemeente de sportievelingen alleen of met iemand anders hun rondjes lopen.

Het was dan ook vorig jaar flink schrikken dat enkele hardlopers die alleen onderweg waren, door de een of andere onverlaat met een mes werden gestoken. Het is te gek voor woorden en we kunnen ons voorstellen dat menigeen hierdoor het niet meer aandurft om alleen te gaan rennen. Het hoeft niet altijd de ver van mijn bed show te zijn. Als je dit tijdverdrijf echter in groepsverband doet, zal de kans minimaal zijn dat je het slachtoffer wordt van zo’n aanval. Hardloopclub de Maasrunners uit Eijsden is dan een sportieve optie.

Op meerdere dagen in de week en in verschillende groepen qua tempo kan iedereen zijn sportieve ambities waarmaken. Wil u nu meer weten, ga dan naar www.maasrunners.nl en kijk eens naar de mogelijkheden die deze leuke Eijsdense vereniging u te bieden heeft. Wij willen er voor zorgen dat je het plezier in het hardlopen niet verliest of zelfs opgeeft.

De Maasrunners

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here