Beste Jongens en Meisjes van het buurtschap Eijsden: Zondag 14 juli is er weer Het Klèng Brûnkske van Eèsjde.

De overigheid te weten: Kapitein Guy Roeden, Luitenant Raf Willigers, Secretaris Bart Willigers, Vaandrig Daniek Spee zijn al druk bezig met het rondgaan met de Bugel.

De lootjes zijn nog niet allemaal verkocht jullie kunnen nog steeds lootjes verkopen. Ga hiervoor naar Mevr. Gorissen, Schoolstraat 42. (Alleen jongens en meisjes die lootjes hebben verkocht krijgen een vlag om vaandel te zwaaien bij mijnheer Pastoor)

Zondag 14 juli verzamelen de lootjesverkopers zich om 12.30 uur en de rest verzameld zich om 12.45 uur in de Schoolstraat 42, van daaruit gaan we de kapitein ophalen en maken we een kleine rondgang met traktaties. Daarna gaan we om 13.30 uur vaandelzwaaien bij mijnheer Pastoor in de Kerkstraat. Aansluitend maken we nog een rondgang door Eijsden waarbij jullie worden getrakteerd bij diverse cafe’s en sluiten we af bij de Kapitein.

Ben je tussen de 0-16 jaar uit het buurtschap Eijsden, doe dan gezellig mee met een van de oudste tradities van Eijsden, de Kleine Bronk van Eijsden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here