Mantelzorg compliment, ik ben me heel boos aan het maken op het besluit van de Gemeente Eijsden – Margraten over de halvering van het mantelzorg compliment!!

Verschrikkelijk, deze mensen die met alle liefde dag in dag uit, jaar in jaar uit iemand helpen. Natuurlijk doe je dit uit liefde!!! Maar waar zouden jullie zijn zonder mantelzorgers in deze tijd waar men door jullie beslissing langer thuis moet blijven wonen. Hebben jullie dit al eens jaar in jaar uit gedaan uit liefde??? Tel aub. niet de uren die je iemand verzorgt, vaak naast je eigen baan, en (om in aanmerking te komen moet je al veel uren draaien). Dan ben je blij met een beetje waardering vanuit de gemeente!

Zéér spijtig gemeente Eijsden-Margraten, hier slaan jullie de plank volledig mis. Wel een hoop geld uitgeven aan 2 opvangwoningen die leegstaan in de Parallelweg in Eijsden, parkeerplaatsen bij Rethero, maar jullie eigen “trouwe” bewoners en wederom de ouderen in de kou laten staan: schandalig!!!

Een applausje was nog goedkoper geweest! 
Een zeer teleurgestelde mantelzorger,
Cindy Huyveneers 

3 REACTIES

 1. Cindy, je hebt volledig gelijk.
  Wat een afgang van de gemeente Eijsden-Margraten, de mensen die dit beslissen weten niet hoe het is om mantelzorger te zijn, wel veel geld aan andere onbenulligheden uitgeven, zoals kunstwerken etc.

  Wel lachen en aandacht als de verkiezingen eraankomen.
  Bij deze ik stem op niemand meer.

  Gr.henriëtte Bormans

 2. Cindy je verwoord het goed. Zijn weer de hardwerkende burgers die gepakt worden.
  Schijnt in hun ogen normaal te zijn dat je naast een baan en vaak nog een eigen gezin ook nog mantelzorger bent. Dat daar van de gemeente uit zelfs die kleine vergoeding nog kleiner gemaakt wordt. Erg zoiets😠😠😠.

 3. Laat maar lekker alle mantelzorgers in de kou staan,en sla vooral die deken niet om hun heen!!😡
  Jullie hebben geen idee wat een mantelzorger allemaal doet, en hoe het een gezin aantast.
  Schaam jullie heel diep..was getekend….

  Mantelzorger van mijn man, kostwinner, moeder, huisvrouw,en
  Mantelzorger samen met mijn zus bij onze moeder…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here