Plezier, Passie, Vuur. Op zaterdag 30 maart, brengt Opus 16 concerten u een verbazingwekkend mooi pianokwartet programma, uitgevoerd door 4 internationaal bekende artiesten die hun muzikale krachten bundelen en deze tot een prachtige muzikale ervaring smeden. De werken van Fauré (opus 15) en Dvorak (opus 87) zullen u inspireren met passie er verbazen met schoonheid.

Het kwartet bestaat uit vier prijswinnende artiesten.Violiste Cordelia Paw is op dit moment concertmeester van Sinfonia Rotterdam en heeft onder andere gespeeld in Carnegie Hall. Altvioliste Deanna Anderson is een alumnus van het Julliard conservatorium in New York en het CNSM in Parijs. Cellist Stanislav Degtyarev kent u wellicht van het Eurasia kwartet. Pianiste Michelle Powell heeft prijzen gewonnen in verschillende competities en is ook artistiek directeur van Opus 16 Concerten.

Opus 16 concerten, vernoemd naar Rachmaninov’s Opus 16 getiteld Musical Moments, is een serie klassieke concerten in Eijsden van Michelle Powell. Met deze concerten wil zij jonge, excellente muzikanten presenteren in kleine, intieme setting. De artiesten die met Michelle Powell samenwerken komen uit alle windstreken, van Oekraïne, Letland, Kroatië tot België, Canada en de VS. Met deze serie concerten hoopt Michelle Powell, tegenwoordig woonachtig in Nederland, luisteraars de kans te bieden te komen genieten van mooie muziek in een mooie omgeving. Uiteraard met een drankje na afloop.

Kaartjes: €15/7.50, €35 familie
Zaterdag 30 maart, 19.30
Location: Ursulinenconvent, Breusterstraat 27 6245EH Eijsden
Earlybird korting : email opus16concerten@gmail.com

www.michellepowellpianist.com/opus16
www.facebook.com/opus16concerten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here