Zeer gewaardeerde Heeren van Eijsden-Margraten. Jongstleden is door enkele Heeren van Eijsden het idee ontstaan om een jaarvergadering te organiseren voor alle betrokken Heeren van Eijsden-Margraten. Tijdens deze jaarvergadering zullen enkele essentiële punten besproken worden over het welzijn van stand van ons dorp en de rol van ons in deze. Het zal u niet ontgaan zijn dat de emancipatie ook in ons dorp heeft geleid tot bepaalde verontrustende ontwikkelingen.

Daar het testosterongehalte in onze kernen van de Gemeente Eijsden-Margraten drastisch aan het kelderen is wordt het tijd voor een ommekeer. Een Opstand ligt op de loer en aangezien niemand zit te wachten op burgerlijke ongehoorzaamheid of gewapend verzet is actie vereist! Daar we dus niet willen dat deze ontwikkeling vorm krijgt zullen we snel ‘aan tafel’ moeten.

Alle Heeren van de Gemeente Eijsden-Margraten zijn daarom uitgenodigd om deze jaarvergadering bij te wonen op zaterdag 20 oktober 2018. U dient rekening te houden met een zware agenda en daarom verzoeken wij u om agenda’s te blokken vanaf 14:00 uur tot minimaal 23:00 uur.

De jaarvergadering zal gehouden worden op een nog onbekende locatie en zal tot op het laatst geheim blijven. De vergadering zal omlijst worden door diverse optredens van nationale en internationale allure. Inmiddels hebben we al bekend gemaakt dat Henk & Ton (Janse Bagge Bend), DJ Wipneus & Pim en Helene Fischer Tribute als gastsprekers zijn geboekt. We zullen echter nog een bekende gastspreker op korte termijn bekend maken. Drank en Culinair genot zijn ook in de prijs inbegrepen, het culinair genot zal door Erik Stevens Catering worden verzorgd. Uw bijdrage zal slechts € 100,- bedragen voor deze unieke editie van de Jaarvergadering van de Heeren van Eijsden. Uiteraard zit het vervoer naar de nog onbekende locatie ook in de prijs.

We roepen u op om met uw eigen vriendengroep een tafel te reserveren om deze vergadering bij te wonen. Wij hopen en rekenen op uw komst! Aanmelden en meer info via heerenvaneijsden@gmail.com. Jaarvergadering Heeren van Eijsden:  “Daar waar de mannen van jongens worden onderscheiden!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here