Op vrijdag 1 maart trekken vanaf 13:00 uur de kinderen van ‘Op de Cour’ weer door de oude kern van Eèsjde tijdens de Kiengderoptoch! Roelekeboel, Mik, Basisschool Tangram en Basisschool de Cramignon zijn van de partij en zullen er weer een kleurrijke optocht van maken!

We nodigen bij deze alle ouders en inwoners van Eijsden uit om langs de route een kijkje te komen nemen: kom de kinderen bewonderen in hun sjoenste pekske, kom naar de kleurrijke Kiengderoptoch en feest daarna met ons mee in de Blowwezoal of bij Breusj! Kom de prinsen en prinsessen toejuichen en luister naar de muzikale klanken van de zaate hermenie die meeloopt!

Natuurlijk zijn ook alle opa’s, oma’s, ooms en tantes die niet in Eijsden wonen van harte welkom!

Bespeelt u toevallig een instrument en wilt u ook meelopen met de zaate hermenie, meld u dan aan via carnavalopdecour@kom-leren.nl.

Route

De route start bij de Bron (Envida) waar we helemaal omheen lopen, zodat alle bewoners kunnen genieten van de kinderen en de muziek! Daarna gaat de optocht over de Kapittelherenstraat, Pr. Bernardstraat, Diepstraat, Kerkstraat, Vroenhof en weer terug naar de Breusterstraat.

Wij vragen u om niet te parkeren in de straten waar de optocht doorheen trekt. Dankjewel.

Zorg dat je er bij bent!

A L A A F !

De carnavalswerkgroepen van Basisschool Cramignon en Basisschool Tangram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here