De sectie Kemedie van heemkundevereniging Grueles brengt op 20, 21 en 22 december aanstaande een nieuwe productie ten tonele: Habsjaar.

Peter Noten, o.a. bekend als regisseur van ’t Mestreechs Volleks Tejater én inmiddels ook als vaste gastregisseur van de sectie Kemedie van Grueles, tekende voor het script en de regie van dit even ontroerende als vermakelijke kerstspel. Frans van de Weerdt vertaalde de teksten naar het Gronsvelds, Jan van Baal leidt de productie.

De toneelspelers komen uit de gelederen van Grueles, de live muziek wordt verzorgd door een ensemble van de Koninklijke Harmonie van Gronsveld onder leiding van Jos Kuijpers.

Edewaar Habsjaar heeft niet zo veel met Kerstmis en al zeker niet met geld uitgeven. Dat kan hem, met het oog op de kerstgedachte, nog wel eens duur komen te staan.

De voorstellingen van dit sfeervolle kerstspel vinden plaats in de zaal van Café Groéselt aan de Stationsstraat 23 in Gronsveld. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december begint de voorstelling om 20.30u. Op zondag is er ook een middagvoorstelling; die vangt aan om 14.30u.

Kaarten voor deze bijzondere toneelvoorstelling kosten 15 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Zelfbediening Van Wel aan de Rijksweg 67 in Gronsveld.

Iedereen die Kerstmis 2019 op een sfeervolle wijze tegemoet wil gaan, mag deze voorstelling eigenlijk niet missen. Grueles verwelkomt u dan ook graag, bij Habsjaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here