Wegens de toenemende verspreiding van het corona-virus en de onzekerheid aangaande de organisatorische gevolgen daarvan, heeft het bestuur van Bridgeclub Eijsden na ampel beraad besloten haar jaarlijkse kroegendrive die dit jaar op zaterdag 28 maart zou plaatsvinden, voorlopig uit te stellen.

BC Eijsden heeft altijd gestreefd naar een goed georganiseerde en vooral gezellige bridgedag voor de belangstellende bridgers. Dat ze daarin telkens slaagde bewees het almaar groeiende aantal deelnemers waardoor deze kroegentocht in de kern van Eijsden allengs uitgegroeid is tot een bridge-evenement waarvoor dit jaar meer dan 500 bridgeliefhebbers hebben ingeschreven.

Door de onzekere ontwikkelingen m.b.t. het corona-virus en de daardoor onduidelijke consequenties voor organisatie, horeca en vooral de deelnemers kan evenwel een goede organisatie niet meer gegarandeerd worden.

Er is besloten om de 27e kroegendrive van BC Eijsden waarschijnlijk te laten plaats vinden op zaterdag 4 juli 2020.

Nadere informatie over de datum en hoe te handelen als u niet kunt deelnemen of met andere partner wilt deelnemen volgt zo snel mogelijk .

De deelnemers worden ook per mail op de hoogte gehouden als de datum definitief is.

Bridgeclub Eijsden hoopt u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwt op begrip voor bovenstaand besluit.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot dhr. J. Janssen  (043-4091924) mail: bceijsden@gmail.com

Met hartelijke groet,

Bestuur Bridgeclub Eijsden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here