Vrijdag 8 februari was de laatste activiteit van onze vereniging. Met een ‘Big Bang’ hebben wij afscheid genomen van CV de Kwakvusj als carnavalsvereniging. We hadden nooit durven dromen dat het afscheid in het Cultureel Centrum zo druk bezocht zou worden. De laatste carnavalszitting was dan ook de drukbezochtste zitting sinds 1978, het jaar dat de Kwakvusj werd opgericht.

Oud-Prinsen, oud-leden, collega-carnavalsvereniging en honderden enthousiaste carnavalsliefhebbers hebben samen met ons genoten van een geweldige avond. Door optredens van De Molliemeekersj, Ziesjoem, Duo Spik & Span, De Shakin DJ’s, De Kloomp en Erwin werd het een grote happening. Ook namen we afscheid van Prins Patrick IV. Als vereniging hebben we genoten van Patrick Vroemen, hij was een geweldige Prins.

We willen iedereen bedanken die ooit iets voor de vereniging heeft betekend. Een woord van dank aan iedereen die er vrijdag bij was. Dankwoord aan de diverse locaties waar we met veel plezier onze zittingen hebben mogen en kunnen organiseren. Speciaal woord van dank voor de vrijwilligers van het Cultureel Centrum die keihard gewerkt hebben afgelopen vrijdag, bedankt voor jullie gastvrijheid. Speciaal woord van dank aan de andere drie verenigingen van Eijsden: de Druugsjiliepers, de Klèèflep en de Naachroave. Maar uiteraard ook alle andere verenigingen uit onze regio. Uiteraard danken we ook alle horecagelegenheden waar we de laatste jaren met veel plezier zijn geweest en in het bijzonder Heerlijkheid Breust waar we de laatste jaren meer dan welkom waren.

Het doek is gevallen voor de Kwakvusj, maar we kijken terug naar mooie jaren met veel carnavalsplezier en zullen alle mooie herinneringen en zeker van onze laatste zitting blijven koesteren. Bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here