Vanavond organiseert de gemeente Eijsden-Margraten een exclusieve avond voor ondernemers uit de gemeente. Regelmatig zijn er in Eijsden-Margraten ondernemersavonden om ondernemers te informeren, inspireren of op weg te helpen met een speciaal gekozen thema zoals bijvoorbeeld ‘Grenzeloos Ondernemen’. Wethouder Economisch Zaken Gerry Jacobs vertelt waarom.

Is de gemeente initiatienemer van de ondernemersavond?
“Ja, wij als gemeentebestuur vinden het belangrijk dat we onze ondernemers faciliteren daar waar mogelijk. Door het organiseren van een ‘Netwerkevent Ondernemend Eijsden-Margraten’, geven we de ondernemers een podium om ervaringen en kennis te delen. Met als uiteindelijk doel: een daadkrachtig ondernemersnetwerk in onze gemeente! Dit jaar organiseren we de ondernemersavond samen met de Rabobank. We sluiten met het netwerkevent bovendien aan op een door ondernemers geïnitieerde ‘Trefmarkt’.”

Waarom is de ondernemersavond interessant voor ondernemers?
“Tijdens een interactief programma wordt er informatie gedeeld, ontdekt men wie collega-ondernemers zijn en waar kansen liggen om (beter) samen te werken. Het netwerken als afsluiting van de avond is net zo belangrijk.”

Wanneer is de volgende ondernemersavond?
“Op donderdagavond 3 oktober is weer een exclusieve avond voor ondernemers uit de gemeente. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd.”

Wilt u als ondernemer deze avond bijwonen, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@eijsden-margraten.nl.

Graag tot ziens tot 3 oktober!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here