Karakteristieke hoekwoning met aanliggende geschakelde stal gelegen op een unieke toplocatie in de oude kern van Eijsden. De woning ligt in de Breusterstraat nabij alle voorzieningen zoals het winkelcentrum (op enkele honderden meters), openbaar vervoer, natuurgebied langs de Maas en de restaurantjes en gezellige terrassen. Op deze locatie proef je de cultuur en levendigheid van Eijsden.

Deze woning biedt veel leefruimte met een gebruiksoppervlak van maar liefst 225 m2. De woning heeft dan ook een grote leefkeuken, ruime kamer en riante bijkeuken met naastliggende extra kamer. De drie slaapkamers zijn van behoorlijk formaat en van de zolder kunnen nog twee extra slaapkamers gemaakt worden als er een vaste trap naar de zolder gemaakt wordt. De kelder en garage ontbreken hier niet.

Achter de woning ligt de grote stal (schuur) met een oppervlak van 100 m2 met tal van mogelijkheden zoals eventueel uitbreiding van de woning of het houden van een aan huis gebonden beroep of werkplaats voor de hobbyist of B&B met toestemming van de gemeente. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden. Het dak is al nageïsoleerd, de kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en de Hr combiketel in eigendom is van 2017. Bijzonder leuke woning met mogelijkheden gelegen op een zeer goede locatie.

Klik op de website van Peter Wetzels Makelaardij voor meer informatie en foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here