Bijzonder ruime halfvrijstaande woning uitstekend gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Kennedylaan, een brede “groene” straat die bebouwd is met halfvrijstaande en vrijstaande woningen.

In de nabije omgeving ligt het winkelcentrum en scholen zijn makkelijk bereikbaar. Ook ligt de woning vlak bij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen en openbaar vervoer.

Halfvrijstaande woning die bijzonder ruim van opzet is en aanbouwmogelijkheden biedt zonder afbreuk te doen aan de grote tuin. De woning is goed onderhouden, voorzien van kunststof ramen met isolerend glas en muurisolatie. Verder heeft de woning een vaste trap naar de zolder waar nog een extra vierde slaapkamer gemaakt is. Aan opbergruimte heeft men zeker niet te klagen, de kelder, een deel van de zolder en grote garage zijn een groot pluspunt. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden.

Voor meer informatie kijk op de website van Peter Wetzels Makelaardij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here