Zonnebril actie: al vanaf € 29,95* stijlvol en veilig in de zomerzon

Inmiddels zitten we alweer vol in de lente en dat betekent dat ook de zomerzon zich snel laat zien. Naast een heerlijke warmte brengt deze helaas ook UV-straling met zich mee wat schadelijk is voor onze ogen. Paul Block Optiek helpt u met plezier uw ogen te beschermen. Stap gerust binnen bij onze winkel in Eijsden, u scoort al een prachtige zonnebril vanaf € 29,95!*

Een zonnebril als stijlvolle accessoire en beschermmiddel
Met een mooie zonnebril kunt u iedere soort outfit compleet maken, van zakelijk tot festival chique. U kunt het dragen als verlengde van uw persoonlijkheid maar natuurlijk ook gewoonweg voor het gemak of de bescherming. Een zonnebril beschermt uw ogen tegen fel zonlicht en zorgt voor een verhoogd kijkcomfort. Zeker wanneer u kiest voor een zonnebril op sterkte met enkelvoudige of multifocale glazen.

Prachtige zonnebrillen, ook op sterkte met korting!
Bij Paul Block Optiek scoort u al een zonnebril vanaf € 29,95 maar daar stopt het niet! Ook bij een zonnebril op sterkte kunt u profiteren van een prettige korting. Zo heeft u er al één met unifocale glazen vanaf € 169,- en met multifocale glazen vanaf € 299,-! We nodigen u graag uit om langs te komen in Eijsden. Met onze ruime collectie vindt u geheid een zonnebril die bij u past.

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here