Wij hebben 8 nieuwe speciaalbieren toegevoegd aan ons assortiment! Deze speciaalbieren zijn afkomstig van brouwerij Het Nest uit Turnhout.

Koekedam 6,5 % vol. alc.
KoekeDam is een eigen interpretatie van de saison stijl met toevoeging van een Franse saisongist. Een Amerikaanse hopsoort en een kleine hoeveelheid speltmout zorgt voor een frisse ondertoon. KoekeDam is een ideaal verfrissend bier!

Hertenheer 6,5 % vol. alc.
Liefhebbers van koperblond volmoutbier weten Hertenheer te appreciëren. Dit bier heeft een uitgesproken bittere smaak door het overvloedig gebruik van de fijnste Europese hopsoorten. Zonder toevoeging van kruiden kent dit bier toch een lange kruidige en bittere afdronk.

Schuppenaas 6,5 % vol. alc.
SchuppenAas is een goud blond bier waarbij na de hoofdvergisting Brettanomyces gist is toegevoegd. Dit geeft het bier een uitgesproken verfrissende smaak en geur. Het toevoegen van specifieke hopsoorten geven het bier dan weer een fruitige ondertoon van citrus en pompelmoes. Een speciaal bier! Zoveel is zeker.

Kleveretien 10 % vol. alc.
Kleveretien is bijna zwart, maar heeft weinig tot niets van een stout. De smaak is overwegend kruidig met een toets van drop (steranijs), karamel en donker fruit. Op het einde komt de heerlijke alcoholwarmte naar boven. Wie tijdens een koude winteravond nood heeft aan een hartverwarmend bier, kiest zeker voor de Kleveretien.

Schuppenboer tripel 8 % vol. alc.
Met de Schuppenboer weten de brouwers van het Nest al meteen hun eerste bier op de kaart te zetten! Gebrouwen met cascade hop en toevoeging van koriander. Dit bier is een aanrader voor al wie houdt van een volmondig, fruitig bier met een lichtbittere, kruidige afdronk.

Pokerface 5,5 % vol. alc.
Poker Face een volmondig witbier van 5,5% vol.alc. gebrouwen volgens de aloude Belgische traditie van tarwebieren. Edele Amerikaanse hopvariëteiten samen met een vleugje koriander en curaçao geven het bier een aangename fruitigheid met een licht bittere en verfrissende toets.

Schuppenboer Grand Cru 10 % vol. alc.
Schuppenboer Grand Cru is een sterk blond bier van 10% alc. Dezelfde ingrediënten als onze tripel maar met extra hop en een zwaardere moutstorting. De smaak is moutig zoet met een hint van sinaas en abrikoos. Een milde kruidigheid in de afdronk doet u verlangen naar de volgende slok.

Dead man’s hand 10 % vol. alc.
Geïnspireerd op de Russian Imperial Stout. Dit gitzwart bier met gebrande mout en een hoog alcoholpercentage (10% vol.alc.) is als het ware een verder gedreven versie van de Kleveretie alleen is alles nog wat extremer: de gebrande smaken, koffie en mokka zijn nog intenser aanwezig.

Kom ze snel eens proeven! ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here