Optimistisch, vrolijk en zwierig; zo gaat Koninklijke Harmonie Sainte Cécile het nieuwe jaar inluiden!! Op zondag 6 januari 2019, aanvang 16.00 uur, vindt het traditionele Nieuwjaarsconcert plaats in het Cultureel Centrum Eijsden.

Een spetterend concert vol muzikaal vuurwerk geeft moed om goede voornemens gestand te doen en uw medebezoekers in een heerlijk informele sfeer te ontmoeten. De muziek is zoals het hoort aan het begin van het nieuwe jaar: optimistisch, vrolijk en vooral zwierig.

Voor de pauze zal het Trommel- en Klaroenkorps o.l.v. instructeur Ad Triepels concerteren. Zij brengen een afwisselend programma ten gehore.

Na de pauze zal het Harmonieorkest o.l.v. dirigent Jan Cober het publiek aangenaam verrassen. Ook hier afwisseling alom, waarbij we dit jaar zowel nieuwjaarsklassiekers als symfonische concertwerken ten gehore brengen.

Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk.

Wij begroeten u graag tijdens deze bijzondere muziekmiddag waarbij er na afloop ruim de gelegenheid is om samen het glas te heffen op het begin van een sprankelend nieuw jaar!

  • Datum:  zondag 6 januari 2019
  • Aanvang: 16.00 uur
  • Locatie: Cultureel Centrum Eijsden
  • Entree: Gratis toegang

Meer info:   www.saintececile.nl en www.facebook.com/saintececile.eijsden

Foto: Ralph Sluysmans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here