Het dak ging eraf tijdens het SKEM-Musickids (Structurele Kunsteducatie Eijsden-Margraten) concert op vrijdag 5 april 2019. Leerlingen van groep 3 tot en met groep 8 van Basisschool de Cramignon én jeugdige muzikantjes van de SLIM-Vitzkids speelden de sterren van de hemel.

Tijdens de voorbereiding van het concert kregen de leerlingen gitaar-, klarinet- en trompetles. Ook volgden de leerlingen lessen in ritme, beweging en samenzang. SKEM-muziekeducatie legt de nadruk op de ontwikkeling van kinderen. Dit sluit aan bij de visie van Basisschool de Cramignon om leerlingen te helpen bij het ontdekken en ontplooien van talenten.

Meld je aan!
Direct na de meivakantie start Basisschool de Cramignon met naschoolse muzieklessen. Zo verzorgen Patrick Schappert en EduArt de lessen gitaarmuziek en bandcoaching op elke maandag vanaf 15:15 uur. Elke donderdag vanaf 15:15 uur verzorgt Marc Huynen trompetles en Vindesh Dijkstra klarinetles voor de beginnende blazers. Meld je aan via: juliettesinko@eijsden-margraten.nl

Foto: Twan Wiermans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here