Oogmeetweken: ontvang 25% korting op nieuwe brillenglazen
In drie jaar tijd kan er een hoop veranderen in uw leven. Misschien bent u nu wel getrouwd of heeft u net een nieuw huis gekocht. Maar ook uw ogen kunnen langzaam maar zeker achteruit gaan. Het is de hoogste tijd voor een controle van uw ogen én bril! Kom daarom tot en met 31 mei langs bij Paul Block Optiek tijdens de Oogmeetweken. Onze opticien controleert zorgvuldig uw ogen en meet u met plezier een nieuwe bril aan. Zien we u binnenkort in onze winkel in Eijsden?

Aantrekkelijke korting tijdens de Oogmeetweken tot en met 31 mei
Uw ogen zijn uw belangrijkste bezit en ze verdienen daarom de beste zorg. Merkt u dat u steeds minder scherp ziet? Of heeft u de laatste tijd meer hoofdpijn? Grote kans dat uw ogen zijn verslechterd. U doet er goed aan om een deskundige opticien te bezoeken. Daarom komt #VAR-BEDRIJFNAAM# met een aantrekkelijke actie tijdens de Oogmeetweken:

Tot en met 31 mei ontvangt u 25% korting op de aanschaf van nieuwe brillenglazen!

Prachtige brillen van bekende merken
We nemen uitgebreid de tijd voor een oogmeting en zorgen dat u met perfecte brillenglazen de deur uit gaat. Ook vindt u in onze winkel een ruime collectie aan brillen van gerenommeerde merken, zoals Silhouette, Prada en Guess. Voor iedere gezichtsvorm en stijl is er dus wel een passend montuur te vinden en onze opticien geeft u graag advies. U bent van harte welkom in onze winkel in Eijsden.

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here