Zoals elk jaar zal op Carnavalsdinsdag 5 maart 2019 weer de carnavalsoptocht door Eijsden trekken. Na het succes van de laatste jaren hopen we wederom veel groepen, wagens, duo’s of einzelgangers te mogen verwelkomen in de grote Eijsdense optocht georganiseerd door CV de Druugsjliepers.

Prins Felix I van de Druugsjliepers heeft als motto ‘Eèsjde op z’n bisj’, waarmee onze Prins heel Eijsden en omstreken uitdaagt om mee te gaan in de optocht! Na afloop van de optocht is er uiteraard het carnavalsbal in het Cultureel Centrum aan de Breusterstraat. DJ Luus zal er dan voor zorgen dat er door iedereen gehost kan worden,  polonaises kunnen worden gelopen of lekker kan worden gesjoenkeld en meegezongen met alle carnavalsschlagers.

We roepen dan ook heel carnavalsvierend Eijsden en omstreken op om met ons mee trekken op carnavalsdinsdag 5 maart 2019 en er na afloop in onze Hoftempel een gezellige middag en avond van te maken. Geef uw deelname aan de optocht door via:

De optochtroute is als volgt: Breusterstraat – Kennedylaan – Von Geusauplein – Sint Martinusstraat – Emmastraat – Prins Hendrikstraat – Stationsplein – Wilhelminastraat – Diepstraat – Kerkstraat – Vroenhof – Raadhuisstraat – Breusterstraat.

Namens Prins Felix I en CV de Druugsjliepers:

Trèkt uch pekske aon en tot carnavalsdèènsjdig bie de groete Eèsjdese karnevalsoptoch en ien ut Cultureel Centrum!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here