Variaties en Beelden: Een concert door de Canadese pianist Michelle Powell in Ursulinenconvent museum op 23 november in Eijsden.

Op 23 november biedt pianist Michelle Powell u een creatief muzikaal programma waarvan u zult genieten in een atmosfeer vol inspiratie. Zij speelt voor u de Variations sérieuses in d kl. terts van Mendelssohn (op. 54 uit 1841), de Variationen über ein eigenes Thema (WoO 80 uit 1806) van Beethoven en de Images van Debussy uit 1905-1907. Het concert vindt plaats in de kapel van het Ursulinenconvent en de bezoekers worden uitgenodigd om tijdens het concert de inspiratie die de muziek biedt, te vertolken in hun eigen creaties. Natuurlijk kan het publiek ook gewoon luisteren en na het concert met Michelle Powell, de pianiste van deze avond van gedachten te wisselen over wat ze gehoord hebben.

Pianiste Michelle Powell heeft prijzen gewonnen in verschillende competities en is ook artistiek directeur van Opus 16 Concerten. Opus 16 is opgericht om schoonheid te brengen in het alledaagse leven en klassieke muziek te presenteren door de luisteraar te verbinden met iets dat groter is dan ons eigen bestaan. We brengen intieme concerten van hoog niveau die ons publiek inspireren en beroeren. Met jonge professionals die op het punt staat door te breken biedt Opus 16 u prachtige muzikale momenten die raken en u iets bijzonders laten beleven.

Locatie: Kapel Sterre der Zee, Museum Het Ursulinenconvent.
Datum en tijd: zaterdag 23 november 2019 19:30 uur
Toegang: € 17/€7,-
Korting waneer je kaarten bestellen op Eventbrite.

www.michellepowellpianist.com/ opus16
www.facebook.com/ opus16concerten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here