Graag laten we u ervaren hoe leuk golfen op Het Rijk is! Heeft u wel eens nagedacht over het volgen van golfles op een van de golfbanen van Het Rijk? Stelt u zich eens voor dat u na een korte instructie de bal meer dan 100 meter ver slaat of, als u meer ervaring heeft, de bal dicht bij de vlag speelt. Wij willen u graag overtuigen hoe leuk golfen op Het Rijk is en daarom bieden wij u een gratis kennismakingsles aan.

In een klein groepje (4 – 10 personen) volgt u een golfles van 80 minuten bij een van de ervaren golfprofessionals van Golfschool Het Rijk. Tijdens deze kennismakingsles ervaart u uit eerste hand hoe leuk en uitdagend de golfsport is. Plezier staat voorop! Na de les bieden wij u een kopje koffie aan in het clubhuis en heeft de professional alle tijd om u nadere uitleg te geven over de lesmogelijkheden van Het Rijk.

Bent u al nieuwsgierig naar wat onze golfschool u te bieden heeft? Dan dagen wij u persoonlijk uit om de handschoen op te pakken en de gratis kennismakingsles te volgen. De kennismakingslessen worden per Het Rijk golfbaan op verschillende dagen en tijden gepland en gaan door bij minimale groepsgrootte van 4 personen. Schrijf u nu in, dan schudden wij u graag binnenkort de hand op een van de prachtige Het Rijk golfbanen.
 

Voor het inschrijven voor een gratis kennismakingsles kunt u contact opnemen met: Golfbaan Het Rijk van Margraten: 043-3569999 / shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

Bent u geïnteresseerd in Het Rijk Golfbanen en onze acties? 
Scan dan nu deze QR-code en registreer eenvoudig uw gegevens:

Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here