Wee weurt Oliver? (deel 2)
Het Mestreechs Volleks Tejater brengt volgend jaar oktober de productie Oliver; op de planken. In deze uitvoering zitten 129 kinderrollen. Ook kinderen uit het Heuvelland hebben zich aangemeld. De audities zijn begonnen.

De Orde van de Gulden Humor
Thijs Brand, lange tijd inwoner van Wijlre en werkzaam in die plaats, ontvangt de Orde van de Gulden Humor, de hoogste onderscheiding van de Samenwerkende Limburgse Vastelaovesverenigingen. Hij ontvangt deze orde in Beek, waar hij tijdens een feestelijke dag eregast is van de Pottentaote. Een bijdrage van onze collega’s van Bie Os.

Het sportinterview
Deze keer met Danny Volkers, geboren in Eijsden, waar ook zijn voetbalcarrière begon. Via diverse clubs in de regio is hij nu trainer bij de Roda jeugd en bij Ceasar in Beek.

Muziek uit de regio
* Herfstconcert – Drumband en Klaroenkorps Schutterij Sint Joseph Vijlen met Bugle Sounds
* Isabelle – ‘Hoe het danst Wie 't danst’ (Limburgstalige cover)

Om 7, 15, 17 en 19 uur
Voorleeshoekje voor de kleintjes: Sinterklaas is jarig
N.B. op maandag en woensdag komt het voorleeshoekje om 17.00 uur ná het Sinterklaasjournaal.

Extra uitzendingen
Het Limburgs Sinterklaasjournaal
Beste jongens en meisjes! Beleef de avonturen van de Sint en zijn Pieten mee en kijk maandag- en woensdagmiddag om 5 uur. Vooral woensdag kijken, want dan is een extra lange uitzending!

Belangrijke mededeling: wijziging uitzendkanaal Ziggo
In verband met de komende fusie tussen RTV Maas en Mergelland en Omroep Krijtland zijn de televisie-uitzendingen vanaf 2 december alleen nog maar te ontvangen op Ziggo kanaal 46 (digitaal). Signaalonderbrekingen zijn tot die tijd niet altijd te vermijden.

Kijken wanneer je wilt ?
De uitzending is ook te bekijken via onze website
www.rtvmenm.nl – uitzending gemist of via
Youtube/rtv maas en mergelland
Facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland / facebook.com/OmroepKrijtland

Radio Maas en Mergelland
Helaas ondervinden we op dit moment hinder van een storing. Het verzenden van ons radiosignaal naar de diverse streamdiensten, waaronder TuneIn Online Radio en onze eigen website loopt hierdoor niet helemaal goed. Dit komt waarschijnlijk door het vervangen en updaten van onze online zendapparatuur. We hopen dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here