Naar verwachting zenden wij in de week van 28 januari de volgende items uit (aanvullingen/wijzigingen zijn niet uitgesloten)

Schaatsplezier aan de Maas

De schaatsen zijn weer uit het vet gehaald en ondergebonden voor zwierige rondjes aan de Maas. Toch nog een beetje winter!

Gulpen-Wittem beweegt

Wethouder Guido Houben presenteerde de nieuwe gids voor Gulpen-Wittem met de titel “Gulpen-Wittem beweegt.” De gids is een overzicht van verenigingen en andere instanties in Gulpen-Wittem die als doel hebben het bewegen van senioren te bevorderen.

Fried Dobbelstein neemt afscheid

Vorige week zag u het eerste deel van het interview met Fried Dobbelstein ter gelegenheid van zijn afscheid als dirigent van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Mheer. Deze week het vervolg en een korte impressie van het afscheidsconcert op zondag 13 januari.

Carnavanalles (1)

Carnavanalles is een serie van 5 carnavalsspecials die de komende weken wordt uitgezonden. Dit keer zangoptredens van PUUR! en Mountainsound, een optreden van de Villa Dancers, gesprekken met Ronald Bendermacher en Guido Lardinois van de Boemelkapel en pastoor René Graat. Ook een reportage over Petra Straat, die al jarenlang prinsen- en prinsessenkleding ontwerpt en maakt.

Plateauplaat

De Knöppele – ‘Schei Wie Dei’

Uitzending gemist

Hebt u een TV-uitzending van TV Maas en Mergelland / Omroep Krijtland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website:

www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland of op www.youtube.com/user/omroepkrijtland

Facebook

Facebook: facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland   /   facebook.com/OmroepKrijtland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here