(op de even uren)

Naar verwachting zenden wij in de week van 4 februari de volgende items uit (aanvullingen/wijzigingen zijn niet uitgesloten) 

Samenwerkende Jeugd Opleiding Krijtland

De voetbalclubs FC Gulpen, RKVVM uit Margraten en SV Sibbe werken reeds jaren samen wat de jeugdafdelingen betreft. Op 2 februari werd, zowel in Gulpen als ook in Margraten, aan meer dan 280 jeugdleden een grote rugzak uitgereikt met daarin het nieuwe tenue en een trainingspak. 

Anita Mulleneers wint prozaprijs

Onlangs won Anita Mulleneers uit Eijsden de eerste prijs in de categorie ‘proza’ bij een wedstrijd uitgeschreven door het Literair Café Venray. Een kort gesprek over haar inzending.

Ludieke actie aan de grens in Vaals

Hier leken onlangs oude tijden te herleven toen grenswachten iedereen controleerden die te voet de grens wilde passeren. Het ging hier om een actie van de nieuwe Europese partij Volt. 

In de Kunst met Monique Barten

Monique Barten, docent Tekenen en Handvaardigheid, is werkzaam bij Artidé waar zij zich op kunstzinnige wijze bezig houdt met verstandelijk gehandicapten. Tot half maart worden de werken hen geëxposeerd in de bibliotheek in Gulpen. 

Dem Land Tirol die Treue

Tijdens zijn afscheidsconcert op 13 januari werd Fried Dobbelstein door harmonie St Cecilia verrast met het lied: Dem Land Tirol die Treue. Een ode aan de liefde van Fried en zijn echtgenote Mirjam voor Oostenrijk.

Carnavanalles (2)

Een serie van 5 carnavalsspecials de komende weken. Gevuld met gesprekken, reportages, optredens en natuurlijk veel muziek. 

Plateauplaat

Wir Sind Spitze – ‘Anne-Marie’

Uitzending gemist

Hebt u een TV-uitzending van TV Maas en Mergelland / Omroep Krijtland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website:

www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland of op www.youtube.com/user/omroepkrijtland

Facebook

Facebook: facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland   /   facebook.com/OmroepKrijtland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here