Zvv Eijsden Kampioen zaalvoetbal
En dat ondanks het verlies van zaalvoelbalclub Eijsden tegen Fortuna 71 Kerkrade. Met 3-4 werden de mannen uit Eijsden kampioen in de 1e klasse 1B. Het was zeer spannend  Het verschil met nummer twee was maar één doelpuntje.

Is er DNA tussen de “Lijn 50 gemeenten?”
Deze week het laatste deel uit deze serie: Eijsden-Margraten. De drie gemeenten langs de voormalige buslijn 50 werken nauw samen. Maar wat weten de bewoners van de drie afzonderlijke gemeentes nu eigenlijk van elkaar? Wij namen de proef op de som in de drie grote kernen die verbonden worden door de huidige buslijn 350.

10 Jaar Jambo Hakuna Matata
De Stichting Jambo Hakuna Matate houdt zich al 10 jaar bezig met ontwikkelingssamenwerking in Kenia. Ter gelegenheid van dit jubileum werd onlangs een symposium gehouden. Wij spraken met de oprichters van de Stichting: Laur Rutten en Guus Habets.

Mesch, bloesemparadijs
De fruitteelt is niet meer wat het ooit was, maar de bloesem is bijna als vanouds. Zeker in de regio Eijsden.

Talentino Mergraote, bijzonder en uniek
Restaurant Talentino Mergroate is al 10 jaar een begrip. In dit bijzondere restaurant staan de deuren open voor iedereen. Reden voor RTV Maas en Mergelland om nog eens op bezoek te gaan.

Experience Badminton
Badmintonclubs Gronsveld, Rally en Space Shuttle organiseerden op 13 april in Sporthal de Geusselt in Maastricht een evenement in samenwerking met de Maastrichtse Gehandicapten Sportvereniging, Gehandicapten Sportvereniging Heuvelland en Badminton Nederland. Iedereen die badminton speelt of het een keer wilde proberen was welkom.

Plateauplaat
Sjpringlaevend – ‘Veur gein goud!’

Uitzending gemist
Hebt u een TV-uitzending van TV Maas en Mergelland / Omroep Krijtland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website: www.rtvmenm.nl – uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland
of op www.youtube.com/user/omroepkrijtland

Facebook
facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland   /   facebook.com/OmroepKrijtland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here