Op zondag 15 december a.s. is het weer zo ver. Voor de 35ste keer organiseren de Maasrunners weer de alom bekende Rabo Mescher Bergloop.

Door de werkgroep zijn de afgelopen maanden weer de nodige voorbereidingen gedaan en ook dit jaar hopen zij dat veel hardlopers uit alle windstreken zich aan de start zullen melden.

Vorig jaar waren er meer dan 1000 aanmeldingen. Hieruit blijkt eens te meer dat deze loop een klinkende en uitdagende naam heeft in de regio, andere provincies en het buitenland.

Mocht u de afgelopen jaren reeds deelgenomen hebben dan is bekend dat de verschillende afstanden gekenmerkt worden door een afwisseling van alle mogelijke paden, bos en wegen rond Mesch. Omdat een aantal aanpassingen in het parcours ook deze Mescher Bergloop maken tot een trailachtig gebeuren, is dit voor de loper die van iets extra’s in het parcours houdt, een aanvullende reden om deel te nemen.

Is deze wedstrijd onverhoopt nog niet bekend, ga dan snel naar www.mescherbergloop.nl.

Loopt u regelmatig korte of langere afstanden in uw eentje en wilt u eigenlijk liever samen met andere sportliefhebbers deze fijne manier van sporten beleven, kom dan eens vrijblijvend naar een training van de Maasrunners. Misschien is dit dan een extra steuntje in de rug om samen met de vele andere sporters de uitdaging van de Mescher Bergloop aan te gaan. Meer informatie over de Maasrunners en de trainingsmogelijkheden vindt u op www.maasrunners.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here