De 35ste editie van de Rabo Mescherbergloop ligt alweer achter ons. Met bijna 900 inschrijvingen is weer eens bewezen dat deze hardloopwedstrijd onder veel atleten een aansprekende naam heeft en veel sporters uit binnen- en buitenland aantrekt.

Dit aantal lag iets beneden de inschrijvingen van het afgelopen jaar, maar de weersomstandigheden van de afgelopen weken deden waarschijnlijk een aantal lopers twijfelen.

Toch lukt het de Maasrunners weer om tegen de trend in van afnemende aantallen lopers en de overvloed aan wedstrijden het aantal deelnemers te continueren.

TV zender L1 gaf niet voor niets aan dat de “MescherBergloop behoort tot een van de mooiste lopen van Limburg.” Daarom is de organisatie bijzonder tevreden en wil dan ook alle instanties en de vele vrijwilligers die dit sportieve gebeuren weer tot een succes hebben gemaakt van harte bedanken.

Daarnaast zorgden een aantal Maasrunners voor een persoonlijk succes. In haar eigen categorie werd Sione Jongstra 5de, en haalde Martin Haster in zijn categorie eenzelfde klassering. Philippe Andrien deed het iets beter en behaalde het podium bij de korte bergloop. Hij mocht de 3de prijs ophalen.

Maar het meest aansprekende succes was bij de dames op de lange afstand. Jenny ten Haaf, Monique Jaspers en Sandra Beurskens zorgden in deze volgorde in hun categorie voor een volledig Maasrunners podium.
Namens de organiserende vereniging de Maasrunners en de werkgroep Mescherbergloop wensen wij iedereen fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling en voor 2020 een heel mooi en sportief en gezond jaar.

Klik hier voor de fotoreportage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here